Relationen avgörande för Jotun

RingUp-medlemmar får ofta beröm för sin förmåga att bygga stabila och långa affärsrelationer med sina kunder. ett exempel är det mer än 20-åriga samarbetet mellan RingUp/Com mobiltele i Göteborg och färgleverantören Jotun.
– Det har även resulterat i en personlig vänskap mellan mig och Janne Larsson på RingUp/Com mobiltele, berättar Jotuns vd Kjell-Åke Karlsson.

Relationer. Ett starkt ord, som skapar tydliga sinnebilder. Det är goda relationer som i mångt och mycket utvecklar oss och gör oss framgångsrika i livet. Även om vi inte har tänkt det, så tvingar relationer oss att tänka i positiva banor och utföra positiva handlingar. Relationer ger oss också oförglömliga minnen och ofta vänner för livet.

Detsamma gäller affärsrelationer. Tillit är retorikens grund och precis det som affärsrelationer handlar om – något som gäller såväl säljare som köpare.

 

Personlig vänskap
För 20 år sedan kom Janne Larsson på RingUp/Com Mobiltele i Göteborg i kontakt med färgföretaget Jotuns vd, Karl-Åke Karlsson. Herrarna fann varandra och har under åren utvecklat en personlig vänskap och en stark affärsrelation.

– Till Jotun levererar vi mobiltelefoner, mobila bredband och tillbehör till detta. Vi utför service, synkroniserar och konfigurerar telefonerna vid byten, levererar konferensutrustning, säljer trådlösa telefoner och tillbehör samt ser till att de anställda på Jotun alltid har rätt abonnemang och att avtalen och bindningstiderna är de mest fördelaktiga, berättar Janne Larsson.

 

Känner trygghet
Carl-Åke Karlsson, vd för Jotun Sverige AB, känner en trygghet i det nära samarbetet med Janne på RingUp/Com Mobiltele.

– Det är just det en bra affärsrelation handlar om – att veta att man kan våga lita fullt ut på den andra parten. Det gäller ju inte minst i en bransch där man inte har så mycket kunskap, vilket telefoni och elektronik utgör för mig.

– I dag känner Janne och de andra på RingUp/Com Mobiltele till vår verksamhet så väl att de kommer med lösningar på problem nästan innan vi visste att vi hade dem. Samarbetet fungerar perfekt. Vi kan ringa ena dagen och vet då att vi får leverans nästa dag.

– Det var av en ren slump som vi kom i kontakt med varandra den där dagen för 20 år sedan. Då stod det en säljare framför mig och sa att han kunde ge oss absolut bästa pris och service på telefoner. Det visade sig stämma då och det har också hållit i sig i 20 år, avslutar Carl-Åke Karlsson.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår